Новини

50-й автомобіль свободи виїхав на передову

47, 48, 49 та 50-те авто у рамках проєкту «1000 автомобілів свободи» поїхали на військові частини Правого сектору, штурмовій бригаді Сум, військовим Харкова та Херсону.

Освятив автомобілі в добру путь капелан Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла – отець Тарас Михальчук.

Участь у передачі автомобілів взяли заступник голови із цифровізації Львівської ОВА Олександр Кулепін, голова ГО «Добро.Дій» Ігор Дулин, кевіниця МШДУ Ганна Крисюк, співвласник мережі «Галицька Свіжина» Костянтин Костирко, партнер Назар Вербицький, військові, координатори МШДУ Анна Любима та Яна Коньок.

Машини наповнили бронежилетами від ЛОК, продуктовими наборами від МШДУ, аптечками від Львівського гуманітарного штабу, м’ясними наборами від «Галицька Свіжина» та протигазами.

Наступна передача автомобілів свободи відбудеться через кілька тижнів. Також організатори планують провести презентації проєкту в Україні та за кордоном, щоб зібрати кошти та закрити запити від військових із найгарячіших точок.

Проєкт ініційований та організований головою Львівської ОВА Максимом Козицьким та головою ГО «Добро.Дій» Ігорем Дулиним за підтримки МШДУ та Львівського обороннного кластеру.