Новини

Делегація МШДУ вирушила у 4-ту гуманітарну місію

Розпочалась четверта гуманітарна місія на Схід представників і партнерів Міжнародного штабу допомоги українцям

Учасники місії прибули 30 червня до Покровська (Донецька область) та передали гуманітарні вантажі для ДСНС Авдіївки, Авдіївської ВЦА та одного з військових шпиталів Донеччини.

У складі вантажів:
⁃ бронежилети від Львівського оборонного класеру
⁃ протигази та медикаменти від Асоціації українців у Люксембурзі LUkraine
⁃ продуктові набори від ресторану «Soloha», власницею якого є координаторка МШДУ у Азербайджані Лідія Алієва
⁃ військову форму від Business Woman Club
⁃ мʼясні набори від ТзОВ «Торговий Дім «ГАЛИЦЬКА СВІЖИНА»
⁃ солодощі від ТМ Степанків
⁃ ліки від засновниці ГО «МОЖУ» Аліни Скоморохової
⁃ малюнки від дітей та від львівської художниці Катерини Мазур

Допомогу передавали голова Штабу та президентка Business Woman Club Ганна Крисюк, керівник Львівського оборонного кластеру Дмитро Шульмейстер, представник торгового дому «Галицька свіжина» Костянтин Костирко, кординаторка проєктів МШДУ Яна Коньок, представник Львівського оборонного кластеру Кирил Новіков, партнери Штабу Костянтин Сліпченко, Богдан Кисіль і Руслан Дяків.

«Війна триває. Ми продовжуємо невпинно працювати на нашу перемогу. Дякую всім партнерам і донорам, які доклали зусиль, аби ця поїздка стала можливою, бо її цінність не тільки в передачі вантажів, а й у моральній підтримці наших бійців. Переможемо разом!», – сказала голова МШДУ Ганна Крисюк.

Заступник керівника Авдіївської міської ВЦА Сергій Легенький подякував всім за надану допомогу, яка щотижня прямує в Авдіївку для захисників і захисниць, які боронять нашу країну.

Ця поїздка відбувається за вагомої підтримки Львівської ОВА, ТзОВ «Торговий Дім «Галицька свіжина», Business Woman Club та пекарні «Ваш Лаваш».