Новини

Діловий візит Посла Словаччини на Луганщину

З діловим візитом Луганщину відвідав Надзвичайний і Повноважний Посол Словаччини в Україні Марек Шафін. Дана поїздка відбулась на запрошення Президентки міжнародного жіночого об’єднання «Business Woman Club» Ганни Крисюк.

Підтвердивши всю важливість розвитку області, голова Луганської військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай поділився з делегацією поточними успіхами та планами на майбутнє: «Уже в 2022 році ми побачимо багато прикладів реалізації того, що зараз тільки планується, де закладається фінансування і проводяться тендери. Нам є з чим порівнювати, бо й 2020 рік закінчився, і попри страшні стихії та пандемію, попри війну – люди бачать, що ми зробили певний прорив у розбудові області. Дякуємо пану Послу Мареку Шафіну та бізнес вумен Ганні Крисюк за популяризацію нашої області та допомогу у її розвитку».

Пізніше, у рамках проєкту «Greening of the Planet», в смт Сиротине відбулось висадження українсько-словацького лісу та родинного саду у сквері Сонця. Висаджувались дерева на місці минулорічних масштабних пожеж, які охопили понад 20 тис. га за участі постраждалих родин.

Вже не вперше Business Woman Club підтримує Луганську область в екорозвитку. Не одноразово її гостями були наші одноклубниці, серед яких Ольга Семанчакова, засновниця словацької консалтингової компанії «Amecs-VS» та Ліліана Дмитрієва, засновниця ТОВ «Брусвяна».

«Однією з місій Клубу є розвиток та гармонія з природою у висадженні 100 млн дерев до 2023 року. Віримо в людей, у нашу консолідацію та співпрацю, – тож все вдасться. Зовсім скоро ми плануємо ділову бізнес-місію у Словаччину задля розширення співпраці, знайомства з представниками бізнесу та влади даної країни. Крім цього, ми працюємо над грантовими заявками щодо допомоги Донбасу», – ділиться Ганна Крисюк, президентка Business Woman Club, організаторка проєкту «Greening of the Planet».

Надзвичайний і Повноважний Посол Словаччини в Україні Марек Шафін, який також є ментором Клубу додав, що Посольство завжди готове до співпраці з соціально відповідальним бізнесом і громадськими організаціями та підтримує важливі ініціативи, які спрямовані на покращення життя не тільки в Україні, чи Словаччині, але й в цілому світі.

Довідково

У межах проєкту «Greening of the Planet» 30 жовтня 2021 року в Україні та за кордоном проходила Акція «Висадження дерев одним мільйоном людей за добу». Загальна кількість учасників: 1 313 338, а кількість висаджених дерев – 3 765 127.

Організатором проєкту «Greening of the Planet» є благодійний фонд «Озеленення України», засновниками якого є Ганна Крисюк – президент Business Woman Club та Сергій Гайдайчук – президент CEO Club Ukraine. За підтримки Міністерства закордонних справ України, Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України і Державного агентства лісових ресурсів України.

Національні партнери: БФ «Помогатор», бізнес-клуб «CEO Club Ukraine», закритий жіночий бізнес-клуб «Business Woman Club», компанія «Ugears», компанія «Бетон Енерго», НАК Нафтогаз України, Slots City foundation.

Партнери: «Укр-Китай Коммунікейшин», «ARENA CS», «VECTOR-VS», «Юнік Трейд Ко», «Energy 365», «FіnStreаm», «EVA LAB», MOZGI GROUP, AKVILON group.

Інформаційні партнери: UA: Суспільне мовлення, журнал «Business Woman», «Українська правда», «Світове Українство», Власть Денег, VIVA!.