Новини

МШДУ зустрівся із ректором університету «Вища школа економіки» професором Мареком Хамот

Делегація МШДУ продовжує ділову місію – наступна зустріч присвячена налагодженню співпраці у сфері освіти.

У складі делегації МШДУ: голова Штабу та президентка Business Woman Club Ганна Крисюк, в.о. проректора з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та інвестицій Державного податкового університету Василь Чмелюк; координатор МШДУ та радник Начальника Харківської обласної військової адміністрації Віталій Русанов і координаторка проєктної діяльності МШДУ та екологічного проєкту «Greening of the Planet» Яна Коньок.

Ректор університету Вища школа економіки» Марек Хамот і в.о. проректора Державного податкового університету Василь Чмелюк поновили меморандум про співпрацю, який вже був підписаний рік тому, але згорів під час бомбардування окупантами Університету в Ірпені.

Із польської сторони до зустрічі долучилися Почесний консул України в Бидгощі та Президент Університету «Вища школа економіки» Криштоф Сікора, канцлер Університету Філіп Сікора та декан із міжнародних проектів Магдалена Бергман.

Учасники делегації обговорили спільну освітню діяльність та можливості відновлення пошкодженого окупантами корпусу Державного податкового університету в Ірпені.

Ганна Крисюк подякувала Сергію Зінченку за організацію цієї зустрічі і співпрацю, що триває вже більше 5-ти років.