Новини

Передали гумдопомогу для Дружківки та висадили дерева

Триває 6-та гуманітарна місія на передову. Сьогодні від Міжнародного штабу допомоги українцям та всіх партнерів передали продукти харчування, засоби гігієни, бронежилети, медичні препарати й іншу гуманітану допомогу в місто Дружківка (Донецька область).

Допомогу отримали малозабезпечені сімʼї та працівники поліції, які далі передадуть вантажі у віддалені куточки району, куди не мають можливості добратися волонтери.

Голова МШДУ Ганна Крисюк подякувала всім донорам, які передали допомогу, зокрема, Львівському оборонному кластеру, начальнику Львівського обласного ТЦК та СП Олександру Тіщенку, БФ «Подоляни», ГО «МОЖУ», компанії «М’ясоТоп», Представництву Угорської Економічної Служби Допомоги в Україні і Почесному Консульству Угорщини в Тернополі та Тернопільській області, Асоціації українців Люксембургу «LUkraine», Лідії Шестак-Алієвій, Business Woman Pro Canada та Greening of the Planet.

Також представники МШДУ продовжили традицію висадження дерев у підтримку глобальної екоініціативи Greening of the Planet та проєкту «100 пожежних автомобілів для України». Вони висадили кілька яблунь на території Дружківського відділу поліції.

Нагадаємо, учора, 7 вересня, був переданий перший пожежний автомобіль у межах проєкту «100 пожежних автомобілів для України», ініційованого Асоціацією «LUkraine» та БФ «Озеленення України» за підтримки Міжнародного штабу допомоги українцям. Також у цей час передають цільові авто у рамках проєкту «1000 авто свободи» та інші гуманітрані вантажі для військових і цивільного населення.