Новини

Початок 8 гуманітарної місії МШДУ

Міжнародний штаб допомоги українцям у співпраці з донорами та партнерами вирушили у 8-му гуманітарну місію до Донецької області.

Учасники місії встигли учора провести дві передачі гуманітарного вантажу: для Авдіївки та Донецької ОВА.

У складі гуманітарної допомоги усе найнеобхідніше: генератор, продуктові набори, ліхтарі, новорічні подарунки для дітей, продукти харчування, ліки та медичні бронежилети.

Також передали авто у межах проєкту «1000 автомобілів свободи», ініційованого головою Львівської ОВА Максимом Козицьким та головою ГО «Добро.Дій» Ігорем Дулиним за підтримки МШДУ і Львівського оборонного кластеру.

В рамках проєкту «Протиуламкові бронежилети для медиків», передали бронежилети від ЛОК за сприяння The Renew Democracy Initiative та за підтримки «Datagroup» й Нової пошти медикам Донеччини.

Бронежилети отримав голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, відтак вони будуть передані медикам Донеччини, що працюють вздовж лінії фронту.

Очільники Донецької ОВА Павло Кириленко та Авдіївської РДА Віталій Барабаш вручили подяки волонтерам та партнерам МШДУ за співпрацю і допомогу ЗСУ та місцевим жителям.

Дякуємо донорам і партнерам за надану гуманітарну допомогу для цієї місії: Олександр Тіщенко, Руслан Дяків, Володимир Дубін, Вusiness Woman Club, «М’ясо топ», Palmira Food, Віталій Стефанюк, Дмитро Шульмейстер, Роман Гарань, Zeelandia Ukraine, Андрій Василенко, Львівський оборонний кластер, Максим Плєхов, The Renew Democracy Initiative, «Датагруп», Millennium, AVK Company, BISCOTTI, Roshen, Надія Яшан, ГО «МОЖУ», Аліна Скоморохова, Марина Соботюк, Євген Клопотенко, ГО «Інститут культури України», Микола Курбанов, Віталій Пушкін, «ОККО», БФ «Наша Справа» та Координаційний штаб волонтерів Дніпра.

Вперед до перемоги!