Новини

Поліція Краматорська й Покровська отримали допомогу

Нацполіція наразі несе службу у посиленому режимі. Правоохоронці перші їдуть місця вибухів, влучання ракет та обстілів для евакуації людей та оперативного реагування.

Тому учасники гуманітарної місії МШДУ передали для поліції Краматорська автомобіль свободи. Авто укомплектували бронежилетами від @ЛОК, продуктовими наборами і тактичними аптечками. До того відбулась передача бронежилетів, протигазів і продуктових наборів для поліції Покровська.

Голова Штабу Ганна Крисюк та начальник Управління дотримання прав людини Нацполіції України Руслан Горяченко передали ключі від автомобілю та побажали сил, терпіння та швидкої перемоги над ворогом.

Учасники гуманітарної місії дякують Авдіївській міській ВЦА за супровід, а також поліції Дніпропетровської області за допомогу із перевезенням гуманітарного вантажу.

Працівники поліції подякували за гуманітарну допомогу і особливо за автомобіль. Кажуть, що такі автомобілі рятують не одне життя, домагають швидко добиратися в небезпечні місця.

Проєкт «1000 автомобілів свободи», завдяки якому вдалося передати цей автомобіль, ініційований та організований головою Львівської ОВА Максимом Козицьким та головою ГО «Добро.Дій» Ігорем Дулиним за підтримки МШДУ та Львівського оборонного кластеру.

Нагадаємо, преставники МШДУ вирушили на Схід із гуманітарною місією. Уже передали допомогу трьом містам Донеччини: Авдіївці, Покровську та Краматорську. У складі делегації голова Штабу Ганна Крисюк, начальник Управління дотримання прав людини Нацполіції України Руслан Горяченко, керівник Львівського оборонного кластеру Дмитро Шульмейстер, партнери Штабу Назар Вербицький та Антон Синяченко і координаторка проєктів МШДУ Яна Коньок.