Новини

Презентували журналу Business Woman та провели етно-показ у Німеччині

У німецькому місті Шверін презентували новий випуск глянцю Business Woman. На обкладинці журналу – старший партнер Адвокатського об’єднання LegalIQ Group та керівниця групи юридичної допомоги Міжнародного штабу допомоги українцям Олена Кобець. До події долучилась делегація Міжнародного штабу допомоги українцям та в онлайн режимі приєдналися директорки закордонних представництв журналу.

Під час заходу відбувся етно-показ колекції вишитого жіночого одягу української дизайнерки та засновниці бренду “Tsiushka” Олесі Цюх.

Своїм голосом та музикою порадувала бандуристка з Житомирської філармонії Світлана Ніконорова.

Захід організувала директорка закордонного представництва журналу Business Woman у Німеччині та координаторка МШДУ Оксана Шоорлеммер. Вона подякувала всім донорам і партнерам, які зараз допомагають Україні.

Власниця журналу, президентка Business Woman Club та голова МШДУ Ганна Крисюк передала прапор України, підписаний захисниками Донбасу. Пані Ганна наголосила: «Культурний фронт – це також важлива частина роботи під час війни. Про Україну мають знати у всьому світі не як жертву, а як велику націю з неймовірними людьми, чарівною культурою та незламною силою духу. Дякую за організацію заходу Оксані Шоорлеммерта всім, хто долучилися до цієї події».