Новини,  Нотатки BW Club

Учасниці Клубу взяли участь у висадці Алеї Незалежності України

Сьогодні, 20 серпня, у рамках екопроєкту Greening of the Planet учасниці Business Woman Club висаджували дерева до Дня Незалежності України.

Захід відбувався в Національному ботанічному саду імені М.М. Гришка. Участь в урочистому висадженні дерев взяли перші особи держави, а також Надзвичайні та Повноважні Посли різних країн світу.

Також до висадження долучилися наші одноклубниці Анна Бикова, Ліліана Дмитрієва, Ірина Асман, Натача Діас Агілера, Ярослава Бояркіна, Ірина Євтушенко, Яна Ситніченко, Тетяна Чубак, Драгіца Понорац, Аніца Джамич.

Ганна Крисюк, президентка “Business Woman Club” та ініціаторка цього екопроєкту, наголосила:

Проєкт “Озеленення планети” для нас – це глобальна ініціатива, яка не просто відроджує екосистему землі, а й відновлює енергетичний баланс та є об’єднуючим фактором для людей всього світу, тому дякую щиро усім за підтримку і участь, а особливо нашим одноклубницям, які допомагти організувати цю висадку до Дня Незалежності України у Києві.

Відеосюжет із висадки дивіться за посиланням https://youtu.be/c0tQaUwLuqg.

Проєкт «Greening of the Planet» має на меті озеленити планету та привернути увагу до найбільшої проблеми століття – глобальної зміни клімату, а також об’єднати людей Землі.

Ініціював екологічну акцію благодійний фонд «Озеленення України» за підтримки Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, Державного агенства лісових ресурсів та Міністерства закордонних справ України.

Партнери проєкту: БФ «Pomogator», Business Woman Club, CEO Club Ukraine, UGEARS, Beton Energo, Akvilon, Юнік Трейд, Ukr-China Communication, FinStream, Vector-VS, Eva Lab, журнал «Business Woman», Світове українство, Energy 365, ARENA CS, MOZGI GROUP, Книга рекордів України.

Більше інформації про проєкт на офіційному сайті www.greeningplanet.org