Новини

Відбулась ділова поїздка Клубу на Сумщину

Business Woman Club продовжує розширювати співпрацю з обласними центрами України.

Днем раніше, президент Клубу Ганна Крисюк спільно з одноклубницею, співвласницею компанії «Harmandi LTD/ALTI LTD» Яною Ситніченко з робочим візитом відвідали Суми.

Протягом дня відбувся ряд важливих для взаємної подальшої співпраці обох сторін.

Так у рамках візиту Business Woman Club на Сумщину відбулася зустріч учасниць Клубу з представниками бізнесу.

У заході взяв участь Голова Сумської ОДА Дмитро Живицький, Надвичайний та Повноважний Посол Республіки Куба в Україні пані Натача Діас Агілера (онлайн), Надвичайний та Повноважний Посол Республіки Хорватія пані Аніца Джамич (онлайн), власниця клініки знімного протезування «Art of denture» Світлана Янчинська (онлайн), український політик на бізнесвумен Ольга Трофімцева (онлайн), СЕО ПрАТ «Картель» Ірина Асман (онлайн) та представники різноманітних сфер бізнесу, які презентували власну діяльність та досягнення.

У результаті активного спілкування всі присутні обговорили можливості майбутньої співпраці, домовилися щодо реалізації міжнародних бізнес-проєктів та обмінялися цінними контактами.

Ганна Крисюк подякувала всім присутнім за плідну зустріч та наголосила, що участь та організація таких зустрічей сприяє розвитку бізнесу, торгівлі та дружніх відносин не тільки між містами чи регіонами України, а й між нашою державою та іншими країнами світу.

Голова Сумської ОДА Дмитро Живицький зазначив, що схожі зустрічі сприяють розвитку регіону та області, що дозволяє залучати нові інвестиції.

Пізніше у рамках глобального екопроєкту «Озеленення Планети» в Сумах висадили 30 катальп, приурочених до 30-річчя Незалежності України.