Новини

За сприяння BW Club відкрито реабілітаційні палати для військових

У КНП ЛОР «Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих ім. Ю. Липи» відбулось офіційне відкриття лікарняних палат для захисників та захисниць України у рамках проєкту «Відновлення реабілітаційного відділення для захисників та захисниць України».

Ініціаторами виступають голова Львівської ОДА Максим Козицький та президентка «Business Woman Club», голова Міжнародного штабу допомоги українцям Ганна Крисюк.

Проєкт має на меті відновлення 10-ти тематичних палат з муралами та мотиваційними цитатами, адміністративної частини реабілітаційних комплексів, ординаторських, лікарських, санвузлів та коридорів. Разом із закупівлею інвентаря, технічного оснащення, побутової техніки, холодильників, телевізорів, засобів гігієни, постільної білизни, книг та ін..

Завдяки сприянню президентки та учасниць Business Woman Club вдалось повністю профінансувати відкриття 2-ох палат.

Ганна Крисюк – президентка BW Club, Тетяна Чубак – Почесний консул Угорщини в м.Тернопіль, Аліна Скоморохова – генеральний директор металургійного заводу «ТінІмпекс», Ірина Асман – голова правління видавничого дому «Картель», Ілона Солонина – Почесний консул України в Домініканській Республіці – саме завдяки цим особам вдалось зібрати необхідну суму на реставрацію палат, подарованих від Клубу.  

«Війна змінила життя кожного з нас, змінила наші цінності й пріоритети. Але незмінним залишається одне: віра в Україну, в ЗСУ та в нашу перемогу. І тільки консолідуючи зусилля бізнесу та влади ми можемо робити якомога більше необхідних справ в тилу. І однією з таких справ є реабілітація військових», – ділиться Ганна Крисюк, спів ініціаторка проєкту.

«Відновлення реабілітаційного відділення для захисників та захисниць України» реалізовується за фінансової та організаційної підтримки ТМ «Степанків», бізнес-клубу «Business Woman Club», компанії «Sombra», журналу «Business Woman», ГО «ДоброДій», БФ «Greening of the Planet», Олександра Тіщенка, головного військкома Львівщини й підприємців: Назарія Степанківа, Костянтина Костирка, Оксани Шоорлемер. У тісній співпраці з генеральним директором КНП ЛОР «Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих ім. Ю. Липи» Максимом Прикупенко.

Після офіційної частини, освячення палат та спілкування з військовими, відбулось висадження партнерської алеї лип для захисників та захисниць на території госпіталю. 

Серед запрошених гостей: Козицький Максим Зіновійович – голова Львівської ОВА; Костирко Костянтин Іванович – власник компанії “Мʼясо ТОП”; Віктор і Ольга Чех – власники компанії “Sombra”, представниці «Business Woman Club» та інші донори й партнери.