Новини

Західноукраїнський Форум Партнерства

На Львівщині відбулась найважливіша економічна подія року – Західноукраїнський Форум Партнерства.

Спікери з цілої України говорили про ведення та розвитку бізнесу в умовах війни, а також про перспективи співпраці між державою та підприємцями.

Участь у заході взяла й президентка Business Woman Club Ганна Крисюк. А також представники Міжнародного штабу допомоги українцям, власник компанії “М’ясо Топ” Костянтин Костирко, власник мережі «ВашЛаваш», Ігор Дулин, радник голови Харківської ОВА Віталій Русанов та ще близько 800 представників українських та міжнародних компаній, влади та соціальної сфери.

Програма Західноукраїнського Форуму Партнерства передбачила окремі панельні дискусії, присвячені найактуальнішим темам сфери політики, економіки та бізнесу, виставку релокованих підприємств та франшизного бізнесу, Startup Expo – виставку українських стартапів та Business Expo – експо-виставку ключових підприємств регіону та країни, а також діяльність найбільшої платформа для нетворкінгу та обміну досвідом представників бізнесу, влади та соціальної сфери.

Організував подію Департамент економічної політики Львівської ОДА за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України».